روغن های هیدرولیک: تعریف، انواع، کاربردها و مزایا
هیدرولیک نشان دهنده سیستم هایی است که در آن انرژی و نیرو از طریق سیالات منتقل می شود. سیالات مورد استفاده، سیالات هیدرولیک یا روغن های هیدرولیک نامیده می شوند و در انواع ماشین آلات، تجهیزات و صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. علاوه بر این، سیستمها و اجزای هیدرولیک در کشاورزی، ساختوساز، معدن، فولاد، کشتیسازی، هوانوردی، صنعت هوافضا، مواد شیمیایی، پزشکی، غذا، فناوری محیطزیست و غیره کاربرد دارند. هر صنعتی در دنیا را نام ببرید و احتمال اینکه از نوعی فناوری سیال در برنامه های ثابت یا موبایل استفاده کند بسیار زیاد است.
ارتعاش بیش از حد، جیغ زدن پر سر و صدا، انتشار گرمای بالاتر از حد معمول، خوانش فشار از منحنی و نشت مایعات فرآیند همه نشانههایی هستند که نشان میدهند خرابی پمپ قریبالوقوع است. برای جلوگیری از آسیب بیشتر به پمپ و تجهیزات پایین دستی و همچنین تعمیرات پرهزینه از کار افتادن، ضروری است که به علت اصلی مشکل پمپ پی ببرید و آن را به سرعت به اوج عملکرد بازگردانید.
بلبرینگ ها، کوپلینگ ها و آب بندی ها رایج ترین اجزای پمپ هستند که خراب می شوند. تجربه نشان داده است که نادیده گرفتن این موارد نه تنها هزینه تعمیر و نگهداری را به همراه خواهد داشت، بلکه از نظر منابع و زمان خرابی نیز هزینه های عملیاتی را افزایش می دهد. در اینجا نحوه شناسایی خرابی آن قطعات، کشف دلایل اصلی و جلوگیری از تکرار مجدد آنها آمده است.
سه نشانه عمده خرابی سیستم که در سیستم های
هیدرولیک به سادگی قابل تشخیص می باشند عبارتند از: صداهای غیر معمول،
حرارت بالای سیال هیدرولیک، پاسخ کند در سیستم هیدرولیک ...
پس از مذاکرات بین شرکت صنعتی توزایران و شرکت بکارهیدرولیک ترکیه مقرر شد شرکت صنعتی توز ایران محصولات شرکت بکارهیدرولیک به بازار ایران معرفی نماید و همچنین شرکت ترکیه ای محصولات و پمپ های هیدرولیک تولیدی شرکت توز ایران را در بازار مصرف ترکیه به فروش برسانند